Babben Larssons stora turné ”Expedition Babben” fortsätter! Fredag den 23 februari klockan 19:00 till 20:30 besöker Babben Ljungaverks folkets hus.

Expedition Babben

Expedition Babben drar vidare

Till våren fortsätter Babben Larssons succé-turné ”Expedition Babben”. Den gick för mestadels utsålda hus under våren och blev enormt uppskattad för sin uppsökande karaktär. Plötsligt stod en rikskänd komiker i byns bygdegård!

Ideén till projektet föddes när Babben tröttnat på att spela i samma städer och lokaler år ut och år in. Hon utmanades sig själv att hitta fyra nya ställen i samtliga 25 landskap och spela där.

-Jag har en Sverige-karta hemma med en nål på varje ort jag spelat, berättar Babben. Slutmålet med expeditionen är alltså att få ihop 100 nya nålar och nå ut till Sveriges alla hörn. Vi får se om det går, Öland är t ex inte så stort och jag har spelat där en hel del tidigare.

Premiären gick av stapeln på Fårö i början av 2016 och de sex första landskapen klarades av under våren. Nu är det dags igen; med start i Skåne i slutet av januari drar turnén sedan vidare till Blekinge, Öland, Småland, Bohuslän, Dalarna, Värmland och ev några landskap till norröver som inte är beslutade än.

Dessa biljetter kan köpas online på ticketmaster, eller för personlig service Scalateaterns kassa – tel. 054-190080

Det går också att skicka bokningsförfrågningar
enkelt via detta bokningsformulär

Eller skicka ett mail till biljettkassa:
biljett@scalateatern.com

Dela på facebook
Dela
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share