Vilka är vi?

Hemsida och allt runt omkring är skapad helt av Tommie Larsson med hjälp av Kevin Larsson. Född och uppvuxna i Ånge kommun. Jag har lagt ner hundratals timmar och gjort detta helt ideellt. Visa gärna er uppskattning genom att besöka vår webbutik Bug Out Gear via denna länk.
 
Digitaliseringen innebär stora utmaningar för oss i kommunen. Vårt mål är att öka den digitala närvaron av kommunen. Samhället blir allt mer digitaliserat och det blir allt mer viktigt att synas på nätet. Ånge kommun måste hänga med på den resan. För att öka kännedomen om allt som finns i vår kommun ska det marknadsföras på rätt sätt. Informationen behöver bli tydligare, mer relevant och uppdateras kontinuerligt.

Tommie Larsson

Bor just nu i Ångebyn och har gjort det hela livet. Mina största intressen är styrketräning, programmering, webbdesign, friluftsliv och allt som innefattar teknik.

Sociala medier

Kevin Larsson

Bor i Stöde, är uppvuxen i Alby i Ånge kommun där jag har bott nästintill hela livet. Mina största intressen är styrketräning, friluftsliv, jakt, fiske och resa.

Sociala medier