Integritetspolicy

För oss på Upplev Ånge är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du får reda på vilken information vi samlar in om dig, hur vi använder den samt hur vi gör det.

Vilken information samlar vi in?

När du använder våra tjänster eller handlar hos oss kan du direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på ett antal olika sätt, såsom när du genomför ett köp via vår hemsida, eller kontaktar oss.

Information du ger till oss:

  • Kontaktinformation – namn, e-postadress, mobiltelefonnummer, faktura- och leveransadress och liknande.
  • Personnummer – personnummer eller samlingsnummer.
  • Betalningsinformation – kredit- och betalkortsdata, etc.

Exempel på information vi samlar in om dig – När du använder våra tjänster kan vi komma att samla in följande information:

  • Information om varor/tjänster – detaljer angående de varor/tjänster du har köpt.
  • Enhetsinformation/Information om hur du använt vår hemsida – exempelvis hur du nådde oss och hur du använder våra tjänster.
  • Geografisk information – exempelvis din geografiska placering för att kunna leverera varor till dig.

Vad gör vi med din information

I samband med att du köper varor eller tjänster hos oss kan dina personuppgifter komma att sparas och de används för att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster.

Om du ger ditt samtycke kommer dina personuppgifter att behandlas för att:
Genom kakor (cookies) spara dina webbinställningar för att kunna rikta relevanta marknadserbjudanden till dig.

Kommunicera med dig

Upplev Ånge kan även komma att använda dina uppgifter för att kommunicera med dig via utskick, telefon samt elektronisk. Om du inte vill mottaga riktad kommunikation från oss kan du direkt avregistrera dig alt kan du maila till: info@upplevange.nu.

Vilka kan vi komma att dela din information med

För att kunna tillhandahålla våra tjänster samt leverera dina varor till dig kan vi komma att överföra till, eller dela din information med, utvalda tredje parter.

Betal- och kreditbolag:
För att hantera dina betalningar kan dina uppgifter delas med finansiella aktörer så som kortbetalningstjänsten Stripe.

Server:
Tillhandahålls av Miss Hosting och finns placerad i Stockholm. Läs deras integritetspolicy här.

Myndigheter:
På grund av lagkrav eller med ditt godkännande kan Upplev Ånge komma att dela dina uppgifter med myndigheter såsom Skatteverket, Polisen eller andra myndigheter.

Vad vi inte kommer göra med dina uppgifter

Vi kommer inte sälja dina personuppgifter till tredje part.

Var sparar vi dina uppgifter

Alla personuppgifter sparas inom EU/ESS.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Vi kommer endast behålla dina personuppgifter så länge som behövs för att uppfylla de syften som specificerats i denna policy.

Dina rättigheter

Rätt att få tillgång till din data

Du kan begära en kopia av de uppgifter vi har om dig samt verifiera den information vi har om dig.

Rätt till rättelse

Du har rätt att få felaktig eller ofullständig information om dit själv ändrad/rättad.

Rätt att bli raderad (”rätten att bli bortglömd”)

Om du inte längre vill att vi sparar dina uppgifter har du rätt att få dina uppgifter raderade, förutsatt att de inte längre är nödvändiga för det syfte de samlades in för.

Tillsynsmyndighet

Datainspektionen är den tillsynsmyndighet som i Sverige övervakar att de som behandlar personuppgifter följer dataskyddsförordningen.

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-657 6100 (Datainspektionen ).
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur vi skyddar din information

Vi använder ett SSL-certifikat på hemsidan. SSL (Secure Sockets Layer) är den standard av säkerhetsteknologi som används för upprättande av en krypterad länk mellan en webbserver och en webbläsare. SSLser till att all data som skickas mellan en webbserver och webbläsare förblir privat och krypterad.

Kontakta oss

Personuppgiftsansvarig är Upplev Ånge som är ett enskild firma med organisationsnummer 950311-2931 och har sitt säte i Ånge.

Om du har frågor angående hanteringen av dina personuppgifter är du välkommen att mejla oss på info@upplevange.nu.

Uppdateringar

Upplev Ånge förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera i denna policy.