Vi jobbar för att alltid vara tillgängliga för våra kunder. För att komma i kontakt med oss är det enklast att ringa vårt kontor och verkstad i Ånge. Om du skulle behöva vår hjälp då glasmästeriet inte är öppet kan du ringa vårt jour-nummer 070-654 98 91.

Ånge Glasmästeri

Glasarbeten
Diverse glasarbeten såsom inglasningar, byte av fönsterglas eller renovering av gamla fönster är exempel på tjänster som vi utför.
Vi handhar och tillgodoser de flesta av våra kunders behov och önskemål.

Presenningar
Vi lagerför presenningar från NSS (Nordic Shelter Solution). Vid tillfällen då vi ej har presenning hemma på lagret, beställer vi från ett närbeläget lager med snabb leveranstid.

Ventana är ett monteringsfärdigt inglasningssystem avsett för balkonger, altaner och uterum vid nyproduktion, ombyggnad och renovering.

Tycker Du att sommaren är för kort?
Ventana inglasningssystem är ett bekvämt, enkelt och framför allt säkert sätt att förlänga den svenska sommaren. Glaset släpper in solljuset, men stänger effektivt ute vind, nederbörd och kyla. Aluscands uterum i glas håller högsta kvalitet, är underhållsfria och vi skräddarsyr din inglasning efter dina mått.

Blyinfattning
Det finns inte många som utför blyinfattningar idag då detta är ett avancerat arbete. Vi på Ånge Glasmästeri kan dock erbjuda våra kunder detta. Vi genomför egen tillverkning av måttanpassad blyinfattning av t.ex. fönster, helt efter kundens önskemål. Välkommen in med era idéer!

Kornisch
Den klassiska kornischen erbjuds i många olika utföranden och vår leverantör Gustafs Guldkornisch har ett stort utbud som passar alla smaker.
Vi på Ånge Glasmästeri är stolta att kunna erbjuda våra kunder denna produkt. En kornisch förgyller dina fönster på ett stiligt sätt.

Tavlor
Vi utför alla sorters inramningar, såsom tavlor och speglar. Vi kan även ge lite förslag och idéer till dina inramningar.

Markiser
Vi säljer markiser och persienner från Nimex, som är av högsta kvalitet. Det finns många färg- och modellval, så alla kan hitta en matchande markis till villan eller kontoret. Vid önskemål monterar vi även markisen eller persiennen.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share