Jag är född och uppväxt i Sundsvall och Matfors. Hamnade i Ånge kommun när jag började mina konststudier på Ålsta folkhögskola 1983 och har därefter de flesta år varit bosatt i Ånge kommun. Några avstickare till Sundsvall, Timrå och Spanien har det blivit.

Hellhoff Art i Ånge

  • 070-383 50 79
  • asa@hellhoffart.se

Keramik har varit mitt främsta material och till en början var det bruksföremål som blev till. Under årens lopp har det sen utvecklats till att bli mer skulpturala och konstföremål, kakel, screentryck, andra bildtekniker samt rakubränning som är en fascinerande teknik.

Konstglas kom in i mitt skapande på senare år. Jag arbetar med planglas som blir bilder med screentryck, konstföremål och smycken. Jag experimenterar också med glaset tillsammans med leran.

Jag vill berätta om det vi kanske inte kan se, det vi hittar bakom det som syns i ljuset. Det som uppstår i möten, på nya platser och i våra sinnen, våra känslor, vårt undermedvetna och hur de påverkar oss och leder till nya dimensioner.

Att livet kan gestalta sig som en cirkusföreställning, det som händer i manegen och det som händer bakom ridån och hur vi vill att nästa föreställning ska presenteras. Jag tycker om att blanda material och tekniker, återanvänder gärna gammalt skrot och gamla träföremål, att blanda gammalt och nytt för att skapa kontrast.

Datum om sommarkurser med keramik, glas och yoga kommer inom kort.

Jag erbjuder kurser till företag, skolor, möhippor m.m. Ni som vill ha en rolig och givande aktivitet med skapande i olika metoder och material. Kontakta mig för förslag och prisuppgifter.

Jag erbjuder också olika kurser i yoga, workshops och prova-på lektioner till företag, skolor och andra intresserade.

Ayurvedayoga
För dig som är nybörjare eller fortsättare har startat, plats finns.

Passar dig som vill bli mjuk, öka rörligheten och styrkan i hela kroppen. Alla pass avslutas alltid med avslappning.

Yinyogakurs
Är för dig som är nybörjare och fortsättare. Har startat  tisdagar fullt, torsdagar 18.30-20.00 plats finns.

En lugn och meditativ yogaform där de flesta övningar görs sittande och anpassas efter deltagarna. Passar alla åldrar även för dig som har värk, ryggproblem och skador. Vi avslutar med avslappning.

Vi håller till i Medborgarhuset i Ånge och kurserna går genom ABF i Ånge du kan också utnyttja friskvårdskuponger.

Du kan anmäla dig till ABF på: 0690-614 14 eller skicka ett e-postmeddelande till asa@hellhoffart.se.

Upplev Ånge stor transparant logotyp i vit och grå.

Ånge kommun består av tätorterna:
Alby, Ånge, Ljungaverk, Fränsta och Torpshammar.