Den 3 juli är det dags för Träslaget i Ånge. En folkfest med mycket underhållning och med brännbollen som tema. Bjud in alla ni känner, vänner som ovänner! Välj ert alldeles egna lagnamn, klä ut er till vad ni vill, och känn er välkommen till en helt fantastisk dag!

Träslaget

  • 3 juli 2017
  • mmikael.johansson@gmail.com
  • 070-629 12 73

OBS! Sista betalningsdatumet är onsdag 31 maj 23:59.

Grundidén har hela tiden varit att skapa en folkfest med mycket underhållning och med brännbollen som tema. Tävlingsarrangemanget håller hög klass men tävlingen är inte det viktigaste. Det är främst något att samlas kring för att umgås med människor på ett roligt sätt.

Vilka är det som spelar?
Företaget, föreningen, kompisarna, skolklassen, grannarna etc., har här en möjlighet att umgås en hel dag på ett avslappnat vis och med en smutsig tennisboll i centrum. Det har visat sig att många företag har gjort Träslaget till en del i sin personalvård som en trevlig dag för sina anställda. Både lokala lag och lag ”utsocknes” ifrån deltar.

Källa: http://www.traslaget.com/

Anmälan sker till Mikael Johansson, på 070-6291273 eller via mmikael.johansson@gmail.com.

Sista betalningsdatumet är onsdag 31 maj 23:59.

Efter en slitsam dag är alla värda en belöning och det gör vi i form av traditionell Efterbränning. Av med gympadojorna och på med dansskorna för det blir toppenmusik hela natten. Arrangör för det är Mittlandia Hotell.

18:00-22:00: Abonnerat för Ånge kommun.
22:00-02:oo: Schlagerdisco (på scen Jam Ladies och David Lindgren).

Upplev Ånge stor transparant logotyp i vit och grå.

Ånge kommun består av tätorterna:
Alby, Ånge, Ljungaverk, Fränsta och Torpshammar.