Den 8 juni är det dags för Träslaget 25-års jubileum i Ånge. En folkfest med mycket underhållning och med brännbollen som tema. Bjud in alla ni känner, vänner som ovänner! Välj ert alldeles egna lagnamn, klä ut er till vad ni vill, och känn er välkommen till en helt fantastisk dag!

Träslaget 25-års jubileum

  • 8 juni 2019
  • Lördag 09:00-16:00
  • Evenemang
  • mmikael.johansson@gmail.com
  • 070-629 12 73

Grundidén har hela tiden varit att skapa en folkfest med mycket underhållning och med brännbollen som tema.

Tävlingsarrangemanget håller hög klass men tävlingen är inte det viktigaste. Det är främst något att samlas kring för att umgås med människor på ett roligt sätt.

Vilka är det som spelar?
Företaget, föreningen, kompisarna, skolklassen, grannarna etc., har här en möjlighet att umgås en hel dag på ett avslappnat vis och med en smutsig tennisboll i centrum. Det har visat sig att många företag har gjort Träslaget till en del i sin personalvård som en trevlig dag för sina anställda. Både lokala lag och lag ”utsocknes” ifrån deltar.

Anmälan sker via mail till Mikael Johansson och betalas via swish.
Mail: mmikael.johansson@gmail.com
Swishnr: 070-629 12 73
Kostnad: 1000 kr/lag
Sista anmälningsdag: 3 juni.

Lagnamn och lagansvarig ska stå med i anmälan/Swish.

Lagen får bestå av max 10 personer, varav 2 avbytare under spelet OCH minst 2 av vardera kön (dvs mist två killar och tjejer i samma lag).

Efter evenemanget firas vinst eller förlust med Efterbränning. Mer info kommer inom kort, men det viktiga just nu är att NI anmäler ett lag. 

Dela på facebook
Dela
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share