Den 9 juni är det dags för Träslaget 2018 i Ånge. En folkfest med mycket underhållning och med brännbollen som tema. Bjud in alla ni känner, vänner som ovänner! Välj ert alldeles egna lagnamn, klä ut er till vad ni vill, och känn er välkommen till en helt fantastisk dag!

Träslaget 2018

Grundidén har hela tiden varit att skapa en folkfest med mycket underhållning och med brännbollen som tema. Tävlingsarrangemanget håller hög klass men tävlingen är inte det viktigaste. Det är främst något att samlas kring för att umgås med människor på ett roligt sätt.

Vilka är det som spelar?
Företaget, föreningen, kompisarna, skolklassen, grannarna etc., har här en möjlighet att umgås en hel dag på ett avslappnat vis och med en smutsig tennisboll i centrum. Det har visat sig att många företag har gjort Träslaget till en del i sin personalvård som en trevlig dag för sina anställda. Både lokala lag och lag ”utsocknes” ifrån deltar.

Anmälan sker till Mikael Johansson, på 070-629 12 73 eller via mmikael.johansson@gmail.com.

Swishnr: 070-629 12 73
Lagnamn och lagansvarig ska stå med i anmälan/Swish.
Kostnad: 1000 kr/lag.

Sista anmälningsdagen är fredag 1 juni.

Lagen får bestå av max 10 personer, varav 2 avbytare under spelet OCH minst 2 av vardera kön (dvs mist två killar och tjejer i samma lag). 

Tiden för evenemanget är preliminär.

Efter evenemanget firas vinst eller förlust med Efterbränning som kommer att ske på Tallbacken. Mer info kommer inom kort, men det viktiga just nu är att NI anmäler ett lag. 

Dela på facebook
Dela
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share