Den 3 mars är det dags för Skoterevent 2018 i Naggen

Lördag den 3 mars kl. 10:00 till 14:00 är det dags för Skoterevent på Naggen. En skoterträff för hela familjen. Under dagen kommer det att finns godisregn för barnen, fantastiskt lotteri med grymma priser och inne på Folkets Hus så kommer det att serveras hembakat fika.

Skoterevent på Naggen 2018

Arrangör: StorNaggens Skoterklubb
Adress:  840 12, Naggen

  • 3 mars 2018
  • Lördag 10:00-14:00
  • Endast kontanter
  • Serving
  • Lotteri

Vi har återigen alla märken av snöskotrar representerade, sedan kommer Alstor att finnas på plats och visa sin maskin, Piston kommer att finnas på plats, Svedea kommer att närvara och hemvärnet kommer att finnas på plats och visa upp sig och har med sig en bandvagn att titta på och även ni som besökare får chansen att provåka den. 

Det kommer att finnas möjlighet att flyga med i en Helikopter om vädret tillåter och inte piloten har fått något annat jobb. Vi har även grillen tänd, där kommer det att finnas hamburgare och gulaschsoppa att äta.

TÄNK PÅ ATT DET ÄR BARA KONTANTER SOM FUNKAR PÅ NAGGEN, DÅ INTE MOBILTÄCKNINGEN ÄR NÅGOT VIDARE.

Även i år har vi länets bästa och längsta provkörningsbana. Ni kommer att kunna testa era kunskaper i att hantera skotern i en backe.

Kl. 19:00 slår vi upp portarna till Folkets Hus, där har vi dukat upp en sanslös buffé med massor av mat, efter middagen kommer Musikpolisen att kliva upp på scenen och underhålla oss med grym musik. 

Pris för kvällen är 300 kr/person.

Anmälan: Obligatorisk föranmälan. För anmälan kontaktar man Henrik på telefonnummer 070-5334957, anmälan är bindande.

Dela på facebook
Dela
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share