Ljungamarkens HEMA välkomnar Nico Gallardo, Emil Andersson och Sebastian Woxell till Norrland den 23-24 september för att lära oss mer om Montante.

Montanteworkshop i Fränsta

  • 23 - 24 september 2017
  • Lördag 11:00 - 17:00
  • Söndag 08:30 - 11:30
  • ljungamarkenshema@gmail.com
  • 400 kr

Workshopen innehåller Montantes grunder, enkla gruppövningar och sammansatta gruppövningar. Vi utgår från Godhino, Figueiredo och Anonymous 1530 som källor.

Du anmäler dig till ljungamarkenshema@gmail.com senast 1 september.

Workshopen kostar 400 kronor och betalas in, i samma veva som anmälan, till Ljungamarkens HEMA på bankgironr: 832-7900. Märk inbetalningen med ditt namn.

Är du 13 år eller äldre är du välkommen att delta. Ha kläder sköna att röra sig i. Kom ihåg vattenflaska.

Tillverkar du en egen stav ska den vara min 180 cm och max 210 cm lång. Är den i ask ska diametern vara minst 2.8 cm. Om staven är i furu skall den vara minst 3.5 cm i diameter.

Stavar finns att hyra till en kostnad av 50 kronor. Önskar du hyra en stav måste det meddelas vid anmälan.

Du ordnar själv med ev. boende och med mat/fika. Det finns bl.a. Coop, Ica, Gulf och pizzeria i Fränsta. Vi håller till centralt i Fränsta, på sim- och sporthallen. På ex. Airbnb finns några boenden i närheten. Vi har rum för några tält i vår trädgård i Ljungaverk, för den som har en bra sovsäck.

Workshopen rymmer 6-20 deltagare. Först till kvarn gäller. Blir vi färre än 6 stycken ställs eventet in och hela avgiften betalas tillbaka.

Dela
Upplev Ånge stor transparant logotyp i vit och grå.

Ånge kommun består av tätorterna:
Alby, Ånge, Ljungaverk, Fränsta och Torpshammar.