Köpvillkor

Priser

Alla priser i butiken inkluderar 25% moms.

Beställningsinformation

När du har fyllt i en beställning kommer du att få ett mejl som uppger vilka produkter du har köpt. Det är endast ett elektroniskt svar från vårt system som bekräftar din beställning. Betällningar med ofullständiga leveransuppgifter makuleras omedelbart.  Alla beställningar IP-loggas och falskbeställningar polisanmäls.

Betalning

Vi tar emot kortbetalningar via tjänsten Stripe. All information är krypterad både genom Upplevange.nu och Stripe.com. Pengarna dras i samband med att varorna skickas enligt svensk lag.

Leverans

Alla ordrar behandlas inom 1 till 2 arbetsdagar. Under en helgdag eller högtid kan leveranstiden bli längre. Om varor är slut i lager kan det ta  längre tid beroendes på leveranstid från tillverkaren. Vi erbjuder gratis frakt över 999 kr på alla beställningar. Varorna levereras normalt med postpaket eller brev.

Det är kundens ansvar att uppge korrekta upplysningar i förbindelse med beställningen.

Reklamationsrätt

Som kund har du rätt att reklamera en vara som hade defekter som var närvarande när varan såldes. Reklamationsrätten gäller i 2 år och omfattar fabrikations- och materialfel. Om du som kund önskar att reklamera skall detta som utgångspunkt ske inom 2 månader efter att ett fel eller en defekt har – eller borde ha – upptäckts. Därför bör du undersöka dina varor noggrant när du mottar dem.

Returrätt

Du har som kund 14 dagars returrätt på varor som är köpta i vår webbshop. Efter meddelad användning av returrätten ska varan returneras inom 14 dagar. Observera att porto inte återbetalas vid returer. Kontakta kundtjänst innan du returnerar varorna. Det ska bifogas en kopia av orderbekräftelsen samt registrerings- och kontonummer till det bankkonto som vi ska lägga in pengarna på.

Varan ska skickas till Upplev Ånge (Kvarngatan 171, 841 91 Ånge) senast 14 dagar efter att du har mottagit den. Du kommer få pengarna senast 60 dagar efter returen av varan om varan är i ursprungligt skick.

*Om det visar sig att varan inte är defekt, men istället använd, kommer den inte att kompenseras. Produkten kommer då, om önskat, att returneras till kunden.

Förbehåll och reservationer

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar samt fullgörande av beställning i händelse av varubrist eller annan force majeure.