Fredag 5 – Söndag 7 juli – Sottjärn (Torpshammar)

Camp Sottjärn 2019 - Vildmarksläger

Erik Andersson tillsammans med Upplev Ånge arrangerar ett vildmarksläger vid Sottjärn (utanför Munkbysjön) för ungdomar födda 2005, 2006 & 2007. Lägret hålls den 5 till 7 juli (2 nätter).

Friluftsliv och vildmark är temat, där vi lagar mat, lär oss hantera yxa och kniv, tältar, tävlar och lär oss om allemansrätten. Självklart finns det massor av tid till lek, bad och stoj! Förra året var en succé och vi välkomnar nya som gamla deltagare till årets vildmarksläger!

Det finns möjlighet att vinna fina priser i alla våra olika tävling och lekar.

OBS! Deltagare accepteras i den ordning anmälningarna inkommer tills kvoten är fylld (30), alltså först till kvarn. Se även evenemanget på Facebook här.

Dela
Camp Sottjärn Vildmarksläger logotyp.

Ledare

Ungdomsledaren Christan Edgren.

Christan Edgren

Ungdomsledaren Erik Andersson ute i naturen.

Erik Andersson

Tommie Larsson i en Mares dykdräkt.

Tommie Larsson

Kevin Larsson och Signe vid Brattfallet.

Kevin Larsson

Anmäl dig

Anmälningsavgiften för lägret är 700 kr per person och betalas via Swish (senast 1 vecka innan start).

Till föräldrar:
Mat och husrum ingår i priset, dock får man själv ta med liggunderlag osv. Minst två utbildade ungdomsledare finns alltid tillgängliga, de underhåller deltagarna eller hjälper till med logi. Om barnet inte kan delta måste detta anmälas minst 1 vecka innan lägret startar (annars kan vi inte betala tillbaka anmälningsavgiften).

Vi är emot droger och diskriminering. Vi tar direkt tag i elakheter om vi ser dem, därför välkomnar vi alla att komma och delta på vårt läger! Vi gillar också hållbar utveckling och försöker köpa in ekologiskt mat av bra råvaror i så stor utsträckning som möjligt.

Ert barn kommer få en fullproppad helg med massor av härliga aktiviteter, gött häng och en plats att möta andra likasinnade!

Tack till

Skip to content