Liten familjerestaurang i Torps Hembygdsgård. Serverar spanskinspirerad mat så som olika grytor, tapas, paellas, kötträtter och mycket mer.

Lars Lars gården Bistro

Lars Lars Gården Bistro är beläget i Torps Hembygdsgård i Fränsta, med utsikt över den vackra Ljunganälven. Vi huserar i nedre delen av huvudbyggnaden uppförd av Lars Larsson i slutet av 1700-talet. Övre våningen visar en historisk återblick med museum, allrum och textilkammare.

Hos oss råder god stämning i mysiga omgivningar där du kan slå dig ned för en kopp kaffe och läsa en tidning, ta en snabb lunch eller sitta ned med gott sällskap och god mat i timmes vis. Ni bestämmer själva hur besöket ser ut. Dock vill vi att när ni går ut här ifrån ska känna er som att ni har varit på besök i vårt hem, med alla de friheter en gäst kan förvänta sig.

Lördag den 1:a och fredag den 14:e december: Julbord.

Traditionell spansk husmanskost, lite svenskt, en del vilt och allt sammans väldigt gott.

Varför inte satsa på ett annorlunda julbord i år? Pris: 495 kr.

Fredag den 7:e december: Julbord med Gina Nordin & Viola Martinsson.

Dessa två sköna röster bjuder på en riktigt mys-kväll. Gina som cantor i Borgsjö församling och Viola med sin röst hörd i bland annat Volvo-reklam vet hur man levererar, proffsigt och samtidigt intimt. Missa inte! Pris: 555 kr.

Lördag den 15:e december: Julbord med Los Renegados del Diablo.

Mexikansk mariachi och latinska rytmer! I full mariachi utstyrsel bjuder dessa tre “gringos” på en kväll med värme och humor. Pris: 555 kr.

Torsdag den 20:e december: Julbord med Mrs Parker från Oslo.

För tredje gången hälsar vi välkomna Mrs Parker från Oslo. Tidigare besök har varit mycket uppskattade av både publik och musiker och vi satsar på fullt hus även denna gången. I spetsen står Sidney Tømmervold på vokal med sin intensiva scennärvaro och säregna röst. Tillsammans med Marius Fjellvik som lirar tangenterna på keyboard skrivs all musik och text.

Missa inte en av årets sista konserter med underhållning i högklass!
Julbord till 595 kr.

Bil: E14 till Fränsta, kör ned vid Gulf macken och ta sedan till höger i korsningen på Fränstavägen. Vi ligger rätt bakom Fränstaskolan.

Tåg: Via norrtag.se köpes biljett till Fränsta. Gå sedan gatan upp till Fränstavägen och ta till vänster. Bakom skolan ligger vi.

Buss: Stanna vid Coop i Fränsta och följ sedan Fränstavägen bort från centrum. Vi ligger bakom skolan.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share