Ånge Atletklubb

som även kallas "Grottan" är ett fräscht och fint gym i centrala Ånge med stora möjligheter för dig som vill träna, oavsett om du är en vanlig motionär eller en elittränande. Gymmet har en komplett maskinpark för både styrketräning och konditionsträning. Öppet alla dagar 04.00 - 22.30.

Duschrum och bastu
På Ånge Atletklubb finns det ett stort och fräscht duschrum med möjlighet att basta alldeles intill.

Medlemspriser

  • Helår senior 1600 kr
  • Halvår senior 1050 kr
  • Månad senior 200 kr
  • Helår junior & +65 år 800 kr
  • Halvår junior & +65 år 500 kr
  • Månad junior & +65 år 200 kr

En medlem är senior det kalenderår vederbörande fyller 21 år. Medlemskort köpes på Ånge Café & Spel inne vid COOP i Ånge.

Instruktör

Ånge Atletklubb har en utbildad instruktör som heter Annette Axelsson. Hon brinner för träning och personlig utveckling och hjälper dig mer än gärna med att komma igång med din träning så att du tränar på rätt sätt samt att du mår bra! Annette arbetar ideelt, det vill säga att det kostar ingenting för dig som är medlem i Ånge Atletklubb

Är du intresserad? Kontakta oss på angeatletklubb@gmail.com

Kontakta oss

  • 070-572 69 31
  • Parkgatan 5, 841 33 Ånge (under COOP)
  • 04:00-22:30

Utrustning

Tävlingsutrustning från Eleiko, tre stycken löpband, två cyklar, en Crosstrainer, fria vikter, maskinpark, stretchavdelning, två omklädningsrum, ett solarium, och en bastu.

Träningsprogram "Styrka"

När du kommit till den nivå då du verkligen vill satsa på din träning och kan lägga sex dagar i veckan på träning, så blir upplägget på ditt träningsprogram verkligen avgörande.

Styrka
70%
Kondition
20%
Smidighet
10%
Antal pass i veckan

Träningsprogram "Kondition"

Konditionsträning är ett roligt och utmanande sätt att träna och grundläggande för en god hälsa. Tränar du regelbunden konditionsträning, men vill optimera för att nå bättre resultat, är detta ett program för dig.

Styrka
20%
Kondition
80%
Smidighet
10%
Antal pass i veckan

Träningsprogram "Nybörjare"

För dig som precis ska komma igång med din träning, så är det lämpligt med att börja med att träna tre gånger i veckan. Det är viktigt att rutinerna runt träningen fungerar. 

Styrka
60%
Kondition
10%
Smidighet
30%
Antal pass i veckan
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share